Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Han blandar 3 ingredienser och sätter det på tänderna! Jag blev chockad av resultatet!


Finns det något mer iögonfallande än ett vackert leende? Om du inte är nöjd med det nuvarande utseendet på ditt leende, men du inte vill använda kemiska medel för att få dina tänder vitare, måste du se den här videon. Videon kommer att gå igenom hur du gör din egen tandkräm med hjälp av helt naturliga ingredienser som du förmodligen redan har liggande hemma.

För att göra din egen tandbleknings-tandkräm, behöver du bara följande ingredienser:

1 matsked kokosolja
lite gurkmeja
några droppar pepparmyntolja
Den viktigaste ingrediensen i denna ”gör det själv”  tandkräm är gurkmeja, en krydda nära besläktad med ingefära som används i curryrätter. Detta kanske låter konstigt, för om du har lagat mat med gurkmeja, vet du förmodligen att allt blir gult.

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment