Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Bara en viss procent av befolkningen kan hitta fyrklövern. Kan du?


Självklart så vet vi inte om folk talar sanning eller ljuger, men vi har hört folk som påstår att de har hittat denna fyrklöver så fort att jag får ont i huvudet bara jag tänker på det. Sju sekunder, fem sekunder, är det ens möjligt? Det måste vara ren nybörjartur. Det tog mig hela 34,5 sekunder för att hitta den där irriterande fyrklövern.

Detta förvillande enkla pussel är gjort av Dudolf, konstnären som gav oss ”hitta pandan bland snögubbarna,” och det kan få dig att antingen känna dig som Einstein eller slita ditt hår i ren frustration. Men oroa dig inte, du kommer hitta den så småningom.

DELA detta och sätt dina vänner på prov!

clover

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment