Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Han sitter jämte en komplett främling på en bänk! Vad han säger till henne kommer att chocka dig!

Pappan var i parken en dag med sin son, han satte sig bredvid en kvinna på en bänk nära en lekplats. ”Det är min son där borta”, sa han och pekade på en liten pojke i en röd tröja som gled ner för en rutschbana.

”Han ser ut av vara en bra pojke”, sa kvinnan. ”Det är min son på gungan i blå tröja.” Då tittar hon på sin klocka, och ropar till sin son. ”Vad säger du om att gå, Todd?”

Todd vädjade: ”Bara fem minuter, mamma. Snälla? Bara fem minuter. ”Mamman nickade och Todd fortsatte att gunga.

Efter de fem minuterna hade gått ropade mamman till sonen igen. ”Dags att gå nu?”

Återigen vädjade Todd : ”Fem minuter, mamma. Bara fem minuter till. ”Mamman log och sa:” Okej. ”

”Oj , du är en tålmodig  mamma,” sa mannen.

Mamman log och sade sedan: ”Min äldre son Tommy dödades av en rattfyllerist förra året medan han var ute med  sin cykel. Jag tillbringade aldrig mycket tid med Tommy och nu skulle jag ge vad som helst för bara fem minuter med honom. Jag har lovat att inte göra samma misstag med Todd.

”Han tror att han har fem minuter till på gungen. Sanningen är … Jag får ytterligare fem minuter att titta på honom när han leker. ”

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment