Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Mannen frågar om frun någonsin varit otrogen – Hennes svar är chockerande!


Märta, nu har vi snart varit gifta i 50 år. Det finns bara en sak jag undrar. I alla dessa år, har du någonsin varit otrogen mot mig? Märta svarade: ”Ja, Henry, jag måste vara ärlig med dig. Ja, jag har varit otrogen mot dig tre gånger under dessa 50 år, men jag har goda skäl för otrohet.”

Henry var naturligtvis sårad av hans frus bekännelse, men sade: ”Jag har aldrig haft någon misstanke om detta, men kan du berätta vad du menar med goda skäl?”

Märta sade, ”Första gången var strax efter att vi gifte oss, vi höll på att förlora vårt hus eftersom vi inte kunde betala lånet. Kommer du ihåg den kvällen jag gick för att prata med banken? Följande dag fick vi veta att tidsfristen senarelades.”

Henry kom ihåg detta och sade: ”Jag kan förlåta dig för det, du räddade vårt hem, men vad var andra gången” Märta frågade: ”Kommer du ihåg den tid du var så mycket sjuk, men vi hade inte tillräckligt med pengar för att betala för en hjärtoperation du behövde? Tja, jag besökte läkaren en kväll, och du kanske minns att han genomförde operationen gratis? ”
”Jag minns det”, säger Henry. ”Det gjorde du för att rädda mitt liv, så jag kan verkligen förlåta dig för det. Nu, berätta om tredje gången. ”

”Okey”, sade Märta.
”Kommer du ihåg när du ansökte om att få bli ordförande i golfklubben? Jo du vet, det behövs hela 73 röster för att…”

Henry svimmade

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment