Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

5 komplimanger alla tjejer älskar att höra ifrån killar!


Vi älskar nog alla att få komplimanger både killar och tjejer, men här är 5 komplimanger som just tjejer älskar att höra ifrån killar.

 

1. “Man har alltid kul med dig”

Ni skrattar ofta tillsammans och han hjälper dig att bli din bästa version av dig genom att tydligt visa vad han gillar med dig.

2. “Du är tjejen jag vill visa upp”

Han väljer att fokusera på dina bästa sidor och är glad över att ha träffat någon som är som du. När ni möter hans vänner på gatan presenterar han dig stolt för dem.

3. “Du har så himla härlig utstrålning”

Ni vet när en kille bara kommer fram och ger en komplimang för att sedan gå vidare och inte förväntar sig någonting tillbaka. Då vet man att han verkligen menar det han säger.

4. “Du inspirerar mig”

Han känner sig inte dålig för att du är bättre än honom på något. I stället blir han glad när du lyckas och vågar ge beröm får någonting han själv aldrig hade klarat.

5. “Du är så snygg”

Han säger att du är snygg i stället för söt. För kom igen, vem vill höra att man är söt när kan vara snygg, stark och härlig?

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment