Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Hon ställer in en kanna med citronvatten i mikron, och sekunder senare? Att vi inte tänkte på detta!


Mikrovågsugnen är oumbärlig i köket. Det är din bästa vän när man har lite bråttom, vill skynda på matlagningsprocessen och har oändligt många användningsområden.

Men lika fort som den värmer upp vår mat, blir den också smutsig och börjar lukta. Det känns inte fräscht att värma mat där då, men lyckligtvis finns det många praktiska och effektiva tips för hur man kan rengöra en mikrovågsugn.

Nedan delar vi med oss av 3 tips för hur man enkelt kan rengöra den.

Mikron kommer bli som ny efter detta! Det är bra att rengöra sin mikro åtminstone en eller två gånger i månaden för att hålla den ren och fräsch. Ta detta tillfälle att dela med dig av dessa utomordentliga tips med dina vänner!

 

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment