Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Hon lagar hela dagens måltider på några minuter i micron. Det här måste vi bara prova!


Finns det något bättre än lättlagade recept som ändå smakar underbart? Om du håller med så kan jag lova dig att du kommer att älska det här!

Kasta i några ingredienser i en mugg och släng in den i micron i ett par minuter. Det är allt du behöver göra för att laga till de här utsökta recepten från matbloggaren Gemma Stafford.

Hon går igenom en hel dags måltider och när vi ser det färdiga resultatet så vattnas det rejält i munnen. Det här måste vi bara prova!

Till frukost gör hon en ljuvlig granola, till lunch blir det macaroni & cheese. Till mellanmål gör hon en kaka på banan och jordnötssmör och till middag blir det pizza.

Självklart avslutas hela menyn med en dessert, en magisk brownie.

Vill du se de fullständiga recepten så hittar du dessa i Gemmas blogg.

Kolla in videon här under för att se hur enkelt det är att laga till hela dagens meny på ett par minuter. Dela gärna artikeln med dina vänner om du blev lika sugen på detta som vi!

 

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment