Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

WOW 

2 mormödrar hoppar in i en svindyr Lamborghini. Titta nu efter de har backat ur bilen. Hysteriskt!


I årtionden har Lamborghinin setts som en symbol för status och rikedom. Den sortens rikedom man ofta associerar med kändisar och entreprenörer. Men vem säger att inte två mormödrar kan ha en av dessa värstingbilar?

För en dag fick mormödrarna Peggy och Audrey köra omkring i en bil värd drygt 1,5 miljoner kronor, en upplevelse som de flesta utav oss inte kommer att få vara med om. Och vi är glada att just dessa damer blev utvalda, för de är helt underbara att kolla på!

Ingen utav dem kan sluta skämta om bilen, bland annat eftersom de inte kan hitta bagageutrymmet när de har handlat matvaror. De retar förbipasserande som inte kan låta bli att stirra på dem när de kör omkring i drömbilen, och det får oss att skratta högt.

Peggy uppmuntrar till och med sin väninna att flörta med en av åskådarna, en man som kom fram och frågade om det fanns en plats åt honom i bilen. De här damerna är inte att leka med, och det är verkligen underhållande att se.

Se klippet här och dela det gärna med någon du tror kommer att uppskatta det!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment