Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Mamman undrade varför sonen aldrig blev frisk. Då bröt hon upp pipmuggen och hittade detta.


Att bli sjuk är en del av livet och någonting man inte kan undvika, speciellt inte som barn. Men när ens barn ständigt är sjuk och inte verkar kunna bli frisk bör man som förälder bli orolig.

Penny och Simon Powells son blev sjuk gång på gång, och det verkade bara bli värre med tiden utan någon klar anledning. Simon fick då idén att det kunde bero på sonens pipmugg. Han monterade därför isär den bara för att inse att han hade rätt. Insidan, som man måste bryta upp och som man inte kommer åt när man diskar muggen, var full av mögel.

Simon och Penny blev upprörda efter upptäckten och publicerade bilderna på nätet för att varna andra föräldrar. Nu har tusentals andra föräldrar spridit liknande bilder på samma upptäckt i sina barns pipmuggar. Ett av de populäraste företagen i Nordamerika som tillverkar produkten har svarat i ett pressmeddelande att möglet beror på att föräldrar inte har använt muggen på rätt sätt. De menar att den endast ska fyllas med vatten, inte juicer, välling eller varma drycker.

Upptäckten har orsakat stor oro bland föräldrar världen över och många har bestämt sig för att sluta använda de populära muggarna. Det är ännu inte kartlagt hur utbrett problemet är, men om du äger en liknande produkt kan det vara värt att göra en koll – för ditt barns hälsas skull.

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment