Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

WOW 

Huset ser litet ut från utsidan, men det som gömmer sig inuti får oss att vilja flytta in direkt!


Små och praktiska hus, så kallade ”tiny homes”, blir mer och mer populära. Varje år ser man en ökning av mindre, energieffektiva och smarta hus i länder som USA och Kanada, främst på grund av höjda bostadskostnader och bostadsbrist. Det är definitivt den nya trenden på boendemarknaden och den visar inga tecken på att försvinna.

Faktum är att husen, trots sin lilla storlek, bara blir mer och mer eleganta och sofistikerade. Denna lilla stuga, som tillhör en bondgård, är minst sagt ett bevis på det.

Här skulle vi inte ha någonting emot att spendera några varma sommarkvällar!

Trots en yta på bara 64 kvadratmeter finns allt man kan behöva i detta mysiga hus. En rymligt kök, en tvättstuga, en arbetsyta, ett sovrum och en fantastisk gård. Huset passar perfekt in i omgivningen och ser enormt inbjudande ut utifrån.

16-2 Farmhouse1

Damn

Verandan, den imponerande trappan i tegel och gaslyktorna ger huset en unik känsla.

16-2 Farmhouse2

Damn

Tack vare många fönster släpps mycket naturligt ljus in, vilket gör att rummen känns rymligare. Välvda tak är ett annat smart trick som använts för att uppnå samma effekt.

16-2 Farmhouse3

Damn

16-2 Farmhouse4

Damn

Det mörka golvet står i perfekt kontrast till möblerna och sängkläderna.

16-2 Farmhouse5

Damn

Den öppna planlösningen i vardagsrummet är väldigt funktionell eftersom den förser rummet med tillräckligt med utrymme för att kunna ta hem gäster, samt att soffan kan fällas ut till en säng.

16-2 Farmhouse6

Damn

Köket är mindre än de som ofta finns i ett normalstort hus, men det är fullt utrustat och har till och med en trevlig köksö.

16-2 Farmhouse7

Damn

Badrummet är lika elegant som det är praktiskt och det finns gott om förvaringsutrymme.

16-2 Farmhouse8

Damn

Detta hus är på många sätt allt man behöver. Allt utrymme används, men det finns fortfarande tillräckligt med utrymme för att breda ut sig och slappa!

16-2 Farmhouse9

Damn

Bara för att det är litet så betyder det inte att det saknar utrymme, funktionalitet och stil. Det är definitivt vackert att kolla på och måste utan tvekan vara en mysig upplevelse att bo i.

Skulle du kunna tänka dig att bo här? Kanske ett par veckor under sommaren?

Dela gärna detta med dina vänner så att de också får se bilderna inifrån!

Källa: Damn

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment