Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Han betalade 950 000 euro för en 26 timmars operation! Se hur hans ansikte ser ut idag!


Nancy Millar drabbades hårt av ödet. Hennes enda son, David, som var henne mycket nära, var med om en fruktansvärd olycka med hans motorcykel i New-York, och dog av sina skador. Han var bara 26 år gammal.

Den fruktansvärda tragiska nyheten gjorde att Nancy bröt samman. Det var svårt att komma över förlusten. Smärtan var olidlig. Vid denna tid visste hon inte att David hade ett donationskort. Hon hade ingen aning om att detta kort, snart skulle förändra livet för en annan människa. För evigt.

Den andra mannen var brandman Pat Hardison från Mississippi. År 2001 var han med och kämpade mot en brand i en byggnad. .

Han lyckades rädda sig själv, men han blev svårt skadad. Hans ansikte brändes. Ögon, öron och näsa var nästan helt förstörda. När han först såg sig själv i spegeln, önskade han att han hade dött i den brinnande byggnaden.

Han fick inte träffa sina barnbarn, eftersom de var rädda för honom. Pat var djupt deprimerad och isolerade sig i 15 år. Sedan fick han budskapet från läkare, att de kunde utföra en ansiktstransplantation på honom. Ansiktet som skulle transplanteras tillhörde David Millar. Den första operationen, kostade 950.000 euro och varade i 26 timmar – men resultatet är ganska imponerande!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment