Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Här är ett enkelt knep som hjälper dig att hålla flugor ute från ditt hem!


Varma sommardagar kommer säkert att bli bättre utan alla tråkiga flugor. Du kan använda några praktiska knep, och bli av med dem för gott. Ingen tycker om att tillbringa en härlig eftermiddag jagandes flugor.

Skaffa några citroner och låt oss börja!
Skär 3-4 citroner på mitten och ställ dem i din ugn över natten. Glöm inte att lämna dörren öppen.
Nästa morgon, stäng ugnsluckan och slå på den, företrädesvis till 100 grader. Tänk på att du inte ska baka citronhalvorna, men bara låta deras behaglig doft spridas i ditt hem i stället. När du märker att citronerna har mjuknat helt kasta dem i papperskorgen .

Du kommer att njuta av citrondoften i dagar. Även om du tycker att det är trevligt, tycker flugorna definitivt inte det.

Naturliga knep är alltid bättre än att använda sig av kemikalier.

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta artikel med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment