Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Han parkerade framför en branddörr! Då beslutar den här mannen att ge honom en lektion!


Dale Tippett från Chicago tittade från sitt hus tvärs över gatan där någon parkerat framför ingången till en branddörr till den lokala kyrkan. ”Det tar bara en minut!” Säger ägaren av bilen till Dale när han går in i på Starbucks för att köpa en kaffe. Men naturligtvis tar det mycket längre tid än så.

Så Dale bestämmer sig för att ta med sig en stol och sätta sig framför bilen, med en bok och en kopp kaffe. Och han filmar det hela. När föraren slutligen kommer tillbaka sitter Dale framför hans bil och han är nu blockerad. ”Det tar bara en minut!” Säger Dale klokt till den förvirrade föraren.

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment