Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Bebis pingvinen springer till hans ägare… Men när han tillslut når honom… sååå roligt!


Tydligen, barn psykologen såg kittling som en aktivitet som binder barn och föräldrar vid en tidig ålder, som gör dem mer bekväma med varandras beröringar. Inte undra på varför föräldrar älskar att kittla sina barn så mycket.

 

Medans människor tycker mycket om att kittlas, så är det inte lika mycket som en pingvin som heter Cookie. Boende i Cincinnati Zoo, Cookie är deras maskot, som sprider glädje och skratt vart han än vankar. Här ser ni en av hans hjälpare som kittlar hans mage så det får honom att skratta så högt så hela zoo’t hör nog honom.

Kolla in videon och se för dig själv… Och glöm inte och DELA med dina vänner!

 

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment