Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Här är hästen som aldrig tidigare varit i vatten. När vi ser hans reaktion brister vi ut i skratt!


Det finns två olika typer; de som älskar att bada, och de som rent av avskyr det. Själv fick jag gå simskolan två gånger som barn – helt utan framgång. Och kallt och blött var det också! Med andra ord, det där med att bada är inte för alla. Men även jag lärde mig till slut att simma – trots att det inte var något för mig. Här är en häst som åtminstone älskar vatten, och titta på hans underbara reaktion när han väl kommer i! 

Anna Paterek är ute på en ridtur med sin häst Magic, som stöter på en liten å. När Anna försöker få med sig hästen över den lilla ån sker det mest magiska!

Precis som andra djur är hästen Magic lite skeptisk till vattnet vid en första anblick. Men när Anna visar sin häst att vattnet inte är farligt och börjar plaska lite i det sker något urgulligt! Magics underbara reaktion tyder på att det där med att bada trots allt inte var något farligt!

Se Magics underbara plaskande i videoklippet nedan! Man förstår varför videon har visats över en miljon gånger!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment