Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Den lilla flickan tystar politiker med bara en fråga! Det hon säger chockar honom!


En liten flicka satt och läste en bok på ett flygplan, jämte henne satt en politiker. Politikern vände sig till den lilla flickan och frågade om hon ville prata lite, tiden går ju fortare då.”Vad vill du prata om?” säger flickan och lägger ifrån sig boken.

Jag vet inte riktigt” säger politikern .

Vi skulle kanske kunna prata lite om folkhälsan, växthuseffekten och landets ekonomi?” säger politikern med ett leende på läpparna. ”Ja, det skulle vi kunna prata om, det låter faktiskt intressant” säger flickan och fortsätter: ”Men skulle jag kunna fråga dig en fråga först?”

Ok” Säger politikern.

En häst, en ko och en hjort äter alla samma gräs…”

Men i vilket fall så bajsar hästen ut klumpar, kossan lägger platta skitar och hjorten bajsar små kluttar”

Varför tror du att det är så?”

Politikern blev mycket överraskad över frågan från den lilla flickan.

Kolla på videon för att läsa resten av historian:

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment