Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Humor 

De gamla damerna kraschade nästan vid trafikljuset. Anledningen är chockerande!


Två gamla damer, Elsa och Agnes, var ute och körde en söndag. De hade en stor bil och det var nästan så att de inte såg ut genom vindrutan för instrumentbrädan.

De körde in på en väg och kom till ett trafikljus. Det var rött, men de bara körde rakt igenom ändå. Agnes som satt i passagerarsätet tänkte för sig själv: ”Jag tror att jag har blivit dement, jag kunde ha svurit på att det rött i den korsningen!” Men hon sade ingenting.

Några minuter senare kom de till ett nytt trafikljus. Återigen var det ett rött ljus, och återigen körde de rakt igenom. Återigen var Agnes säker på att det var rött, men hon började bli riktigt orolig för att hennes hjärnan spelade ett trick , så hon sa inte något nu heller. Hon bestämde sig för att titta ordentligt vid nästa trafikljus.

Kolla på videon för att läsa resten av historian:

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment