Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Husvagnen ser pytteliten ut – men se vad som sker när hon drar i handtaget!


Vid en första anblick ser inte den lilla husvagnen mycket ut för världen. Helt ärligt ser den inte ens ut att kunna rymma en vuxen människa. Men när kvinnan drar i handtaget sker något som ser helt förbluffande ut!

Husvagnen, som går under namnet Gidget Camper, har fått stor spridning i sociala medier. Inte bara för dess pyttelilla storlek, utan även för dess design och finurlighet! Det är ett australiensiskt företag som har tagit fram den lite mer exklusiva och spännande husvagnen, där den förvandlas till något otänkbart på bara 30 sekunder – komplett utrustad med skåp, TV, handfat och säng. Vi svenskar som åker på flest husvagnssemestrar i världen har säkerligen ett stort behov av den söta lilla husvagnen.

Se själv på videon nedanför hur den lilla leksaksliknande vagnen förvandlas till en fullskalig husvagn!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment