Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Detta är inte vilken husbil som helst. Ta en titt inuti och du kommer att förstå varför … WOW!


När det är dags för semestern är det många som vill byta lägenheten mot en husvagn eller husbil för att resa land och rika runt och bara njuta av sommaren. Andra människor kanske inte ser var charmen sitter i ett trångt rum med någon speciell komfort – men denna husbil får vem som helst att tänka om.

 

Detta är faktiskt inte någon vanlig husbil, det är nog en av de mest lyxiga husbilar du någonsin kommer se. Den har tre nivåer, inredning i världsklass, en terrass som får vem som helst att gapa och helt enkelt allt du kan tänka dig (som en 40-tums TV, grill och bar).
Tråkigt för den som kör och missar allt detta underbara, tror du kanske? Ack. Även förarsätet är en upplevelse i sig med plyschsäten och stora runda fönster.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment