Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Viralt 

Visste du att dina bröst kan krympa om du dricker för mycket kaffe?


Tydligen av att dricka bara tre koppar kaffe om dagen kan en del kvinnors bröst krympa.

Kaffe är en vardaglig dryck för nästan alla i världen. 9 av 10 människor dricker kaffe på morgonen för att börja dagen. Att dricka kaffe gör det lättare att inte sova på jobbet, eller hur? Men vet du effekterna kaffe har på kroppen och specifikt för dina bröst?

Enligt en ny studie, kan för mycket koffein påverkar hormonerna i kroppen, vilket kan vara en förödelse med din bysts storlek. Enligt British Journal of Cancer, att dricker tre eller fler koppar på en dag är tillräckligt för att orsaka mindre bröst.

”Dricka kaffe kan ha en stor inverkan på bröst,” säger Helena Jernström, från Lunds universitet , som har lett studien.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment