Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Om du har ett par Crocs, bör du slänga dem i papperskorgen NU. Det här är anledningen!


Här är vi i sommarhettan i många delar av världen, och man försöker hålla sig sval och bekväm. Det är viktigt att ha sköna svala kläder när det är varmt och framförallt skor som andas. Sandaler har varit svaret i hundratals, om inte tusentals år … men de har utvecklats i modern tid.

”Flip flops” har funnits i många år, liksom den ökända ”Crocs” . Ganska länge, har den medicinska professionen varnat om farorna med flip flops. De har nu utfärdat en allvarlig säkerhetsvarning om att bära Crocs också, som en heldagsersättning för skor.

Se själv i videoklippet under hur farliga de kan vara!

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment