Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Tvillingarnas pappa tar ett faderskapstest. Men när han får resultatet? Galet men sant!


En 34-åring från Vietnam är en lycklig pappa till ett tvilling par. Men hans släkt har många gånger påpekat till honom att pojkarna inte liknar varandra. Ena har tjock, vågigt hår. Medans den andre har fint och mjukt hår. När han väl gör ett faderskapstest så bevisas det osannolika, han är endast pappa till ett av barnen! Y kromosomen på den andra bebisen matchar inte den 34 åriga pappan.

twins

Tvillingar har samma kön och var födda på samma dag. Dna tester från mamman bevisar att det inte blivit någon förväxling på sjukhuset och att båda barnen är hennes barn. Så hur är det möjligt att ha tvillingar med 2 olika pappor?

I embryo värden är födelse av tvillingar från två olika pappor inte ovanligt. Kvinnan måste ha två ägg under ägglossningen och sedan ha två spermier från två olika män som befruktar henne under själva ägglossningen. Hur som helst, det kan endast hända om kvinnan har sex med 2 olika män under loppet av 5-6 timmar.

I djur världen är detta fenomen ganska vanligt, men med människor är det extremt ovanligt – eller i alla fall väldigt sällan rapporterat om.

DELA detta på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment