Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Hundar 

Hon ser henens hund göra något konstigt. När han vänder sig om? Jag kan inte sluta le!


Det är svårt nog att träna en hund att följa vissa kommandon och trick. Från att sitta still bredvid dig till att stå på deras bakben, hundar är en av de mest unika och intelligenta djuren som finns på vår planet.

Medans det är vissa väldigt smarta hundar i världen, och då det finns också den mest hjälpsamma hunden där ute, Champis, den Nova Scotia retrivern, en ledare som är en av de bästa.

 

Det är för hans mamma har lärt honom hur han är den bästa hjälp genom att kunna utföra de mest tråkiga hushållsjobben som : tvättning. När dem flesta av oss hatar att tvätta av allt annat, så har denna syssla blivit så mycket enklare tack vare våra söta päls vän!

Snälla DELA denna söta video om du skulle vilja ha en hund hjälp som Champis!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment