Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Humor 

Dessa skyldiga husdjur förväntade sig inte att deras ägare skulle komma hem tidigt. Jag bara skrattar!


”Var en duktig pojke”, sa du när du var på väg ut genom dörren. ”Jag är snart tillbaka,” sa du. Du lämnade godsaker och vatten i skålen. Du lämnade leksaker att leka med, och en skön, mysig säng för tupplurar. Kanske du till och med lämnade på TV:n eller radion. Men de här husdjuren trodde att du skulle vara borta lite längre…och nu är de tagen på bar gärning.

”Be a good boy,” you said on the way out the door. ”I’ll be back soon,” you said. You left treats and water in the bowl. You left toys out to play with and a nice, cozy bed for napping. Maybe you even left the TV or the radio on.
But these pets thought you’d be out a little bit longer… and now they’re caught in the act.

”Det är typ som ett slott av kuddar.”
pets.001

Vem kunde veta att hundar och katter kunde vara partners i brott?
pets.002
”Åh, hej…har du aldrig tappat mobilen i toaletten?”
pets.003

”Jag kan inte förstå varför du inte använder den här bubbelpoolen oftare. Den är så avslappnande.”
pets.004

”Kolla inte på mig, jag vet inte hur den här bambun hamnade här. Jag var just på väg att lägga tillbaka den.”

pets.005

”Jag undrade just när du skulle vara tilbaka. Ehm, kan jag få lite hjälp här?”
pets.006

”Du är den första att komma till mitt poolparty.”
pets.007

”Jag skulle bara kolla om du hade is.”
pets.008
”Jag kan det här med knådande.”
pets.009

”Jag vill see cool ut i hundparken.”
pets.010

”Shhhh. Du såg ingenting.”
pets2

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment