Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Mannen är trött på mobbande grannar så han målar sitt hus i regnbågens färger!


Westboro Baptist Church är kända för sin hatpropaganda mot HBT samhällen, judar, kristna, muslimer, etc. till och med är de emot det SVENSKA samhället.

Aaron Jackson är en av grundarna av Plantering Peace, en välgörenhetsorganisation som stöder regnskogens bevarande och barnhem runt om i världen. 2013 beslutade Jackson sig för att göra något för att hjälpa de tusentals barn som begår självmord på grund av mobbning över HBT-frågor. Så han kom upp med idén att förvandla ett annars vanligt hus till ett hem som representerar jämlikhet för alla.

Så snart Jackson hörde att det var ett hus till salu mittemot Westboro Baptist Church huvudkontor i Topeka i staten Kansas i USA, köpte hans organisation den på plats för 81.000 dollar.

Jackson var hårt pressad att hitta några målare som skulle ta på sig det kontroversiella arbetet tills en militärveteran och entreprenör ringde upp honom. ”Jag tycker inte om dem [Westboro] eftersom de jävlas med veteraner,” berättade han för Topeka Capitol-tidningen.

Till denna dag, kan Gay Prides färger ses från Westboro Baptist Churchs fönster.
Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment