Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Nyhetsankare bryter samman under rapportering om den 5-åriga pojken som föll offer för en bomb!


”Detta är Omran. Han lever. Vi ville att du skulle veta. ”

I följande klipp, rörs CNNs ankare Kate Bolduan till tårar vid synen av ett hjärtskärande foto från Aleppo, Syrien.

Bilden är av en liten pojke som heter Omran Daqneesh och det har gått massivt viralt. Det är en hemsk och oroande representation av det pågående kriget i Syrien. På bilden är Omran täckt av blod och damm, klädd i en Nickelodeon T-shirt och tyst väntar på läkarvård. Bilden togs efter att hans hem förstördes av en flygbombning den 16 augusti 2016.

 

Se själv i videon här nedanför:


Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment