Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Leksaken som kom med snabbmaten gav pojken en brännskada! Nu varnar mamman andra föräldrar!


En mamma från Arkansas i USA gjorde ett inlägg på Facebook efter att en leksak hennes lilla pojke fick i ett Happy Meal från McDonalds påstås ha bränt ett smärtsamt märke på hans arm. Fortsätt att läsa för mer information!

För att hedra de olympiska spelen i Rio 2016, har McDonalds gjort sex färgglada ”Step-it” trackers som man får i varje Happy Meal som säljs i USA och Kanada.
Enligt FOX19 nu, är fitness trackern utformad för att beräkna ett barnens steg de tar, mycket som på samma sätt som en Fitbit gör för vuxna.
Som en av de olympiska spelens största sponsorer och den officiella restaurangen för spelen i år, hoppas de att den kommer att få barn att röra på sig mer.

Oturligt nog för Casey Collyar och hennes familj, har McDonalds nya Happy Meal leksak inte exakt varit så rolig.

1
Efter att hennes son bara burit leksaken i åtta minuter i lördags,  påstår Collyar att armbandet lämnat ett rött brännmärke på den lilla pojkens arm.

Sedan hon la ut en bild på hennes sons smärtsamma brännskada på Facebook, har Collyars bilder delats mer än 80.000 gånger.
2
”Jag har fått meddelanden från andra föräldrar … alla deras barn har bränts av klockan, och jag fick ett meddelande från en vuxen.

”Vi ser denna fråga”, skrev McDonalds taleskvinna Terri Hickey i ett e-postmeddelande till FOX19 NOW på onsdagen. ”McDonalds Happy Meal leksaker, inklusive Step-IT-aktivits Band, genomgår omfattande granskning och testning av oberoende säkerhetslaboratorier och vi har åtagit oss att tillhandahålla våra yngsta gäster med säkra och roliga Happy Meal leksaker.”

DELA gärna den här artikeln med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment