Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Anders säljer sin båtmotor på Blocket. När jag läser annonstexten kan jag inte annat än skratta!


Anders har haft sin båtmotor i över 25 år, vilket har lett till att hans mamma inte är så glad på honom. Med den här helt underbara annonstexten är vi säkra på att han bjudit Sverige på en hel del skratt och på att han fick sin båtmotor såld.

Anders annons:

batannonsAnders text i annonsen:

35 hk Ungdomssynd säljes.

För ca 25 år sedan köpte jag en båtmotor , detta var i samma veva som man började få upp ögonen för det motsatta könet vilket gjorde att jag såg framför mig hur jag med lätthet skulle belägra byns unga kvinnor när jag tog dom på en båttur i månskenet med denna best.

Det är väl ungefär här det ungdomliga oförståndet kommer in ,då jag inte ägde någon båt och dessutom vägrade motorn att starta vid provkörning så kom hela planen tyvärr av sig lite granna.

Men lyckan står den djärve bi som det så vackert heter och stärkt av sprit och hormoner så träffade jag snart min första sambo vilket gjorde att fokus flyttades mer till månskens-turer än till att laga båtmotor, så den vita besten blev helt enkelt liggande i källaren hos dom som alltid har mat och pengar.

Så här ca 25 år och ett oräkneligt antal kvinnor senare, så hade min mamma tröttnat på att se både mig den där båtmotorn i källaren mellan varven.

Sagt och gjort ,då vi alla vet att en glad mamma betyder mer julklappar så tog jag med den hem till garaget och bytte ladd-spole ,vattenpump, stift och olja i växelhuset och sparkade igång 621 kubiks 2-takts besten igen.

Ungarna blev mäkta imponerande och ropade: – ”Pappa har en helikopter.”

Allt funkar på den gamla besten ,men tycks vara en spricka i riggen (bedöm själv) men är i övrigt kry efter 25 års vila. Kan provstartas med muff då jag fortfarande inte har någon båt..

Fakta:
Årsmodell: 1982 (för er ungdomar så betyder det att porr endast fanns på VHS)
Antal ystra hästkrafter som döljer sig under kåpan :35 st
Rigg: Lång
Märke: Johnsson
Ursprung: Norskt/amerikanskt 2 cylindrigt fullblod
Fördelar: Någon form av laddningsuttag , antagligen lika effektivt som cykeldynamo, saknar instruktionsbok ,kyler bra ,startar lätt.
Nackdelar: Brudmagnet, saknar reglage och dunk , ej elstart eller tilt
Extra gratis tillbehör: Om man vill kan man få med det skickligt bygga motorstativet som skymtar på bilden samt monteringsanvisning ( gäller för flera modeller ,se bilder)

Skriv gärna meddelanden eller mail, jag saknar brevvänner.”

Jag älskar annonser som är skrivna med en gnutta humor i sig. Ju längre ned i annonsen man kommer, ju roligare blir den. ”Brudmagnet” listas under nackdelar.. Jag antar att tjejerna blir helt tokiga om man skulle ha denna 35hk motor på sin båt.

Om du tycker att den här annonsen är lika rolig som vi tycker får du gärna dela den med dina vänner!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment