Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Knut hade fått jobb i en pub, och det var hans första dag på jobbet.


Knut hade fått jobb i en pub, och det var hans första dag på jobbet.

Chefen förklarade:
– Du blandar bara drinkarna kunderna ber om. Ja, och så var det en sak till: Två dövstumma bröder kommer ikväll. När de pekar tummen upp betyder det att de skall ha ett glas Jägermeister, pekar dom tummen ner, skall de ha ett glas vodka.

På kvällen kom de dövstumma bröderna. De beställer både Jägermeister och vodka, och allt gick väldigt bra. Plötsligt började bröderna sitta still med öppen mun och så satt de länge. Knut blev lite ängslig och ringde Chefen.

De två dövstumma är här och de sitter tätt ihop och bara gapar, så har dom suttit länge! Skall jag ringa efter ambulans? frågade Knut ängsligt.

Hur mycket har dom druckit? frågade Chefen.

Sju Jägermeister och fyra vodka var, svarade Knut.

Åh ja, sa Chefen; – Då sitter dom bara och sjunger…

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment