Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Familjen hittar en spegel i sovrummet. Vad som är dolt på baksidan? Chockade alla!


Den 28 maj 2014 dog en 13-årig flicka som heter Athena Orchard av skelettcancer . Hon lämnade bakom en förtvivlad familj bestående av mamma, pappa och nio syskon. När Athenas föräldrar, Dean och Caroline, fick i uppdrag att gå igenom sin älskade dotters tillhörigheter, hade de aldrig förväntat sig att göra en sådan häpnadsväckande upptäckt.

Dagar efter Athenas bortgång , flyttade Dean och Caroline en helfigursspegel stående mot väggen i hennes sovrum. Det var då de märkte något på baksidan av spegeln – och när de insåg vad Athena i hemlighet hade gjort, blev de chockade. Scrolla ner för att se vad Athena så modigt efterlämnade till hennes familj …

5_CATERS_ATHENA_ORCHARD_03-600x410
Athena Orchard var 12 år gammal när hon fick diagnosen skelettcancer . Hennes liv blev en serie operationer, kirurgiska ingrepp, och rundor av strålning och kemoterapi.

Den 28 maj 2014 gick Athena bort vid en ålder av 13.

1_CATERS_ATHENA_ORCHARD_11-600x450

Athena lämnade sin mamma Caroline, hennes far Dean, sex systrar och tre bröder. Familjen bor i Leicester, England.

Även när Athena var sjuk på sjukhuset, försökte hon se till att hålla familjens humöret uppe. Hon var fortsatt positiv.

0_CATERS_ATHENA_ORCHARD_10-600x1550

Dagar efter att Athena avled, tvingades Caroline och Dean till den hjärtskärande uppgiften att gå igenom hennes sovrum. När de flyttade helfigursspegel lutad mot hennes vägg, fann de ett långt brev

Efter att hon fick diagnosen cancer hade Athena i hemlighet skrivit ett meddelande till sin familj på baksidan av denna spegel.

7_CATERS_ATHENA_ORCHARD_IMAGES_04-600x900

Här är Athenas budskap i sin helhet:
”Lycka beror på oss själva. Kanske är det inte det lyckliga slutet, kanske handlar det om historia. Syftet med livet är ett liv i syfte. Skillnaden mellan ordinarie och extra är det där lilla extra. Lycka är en riktning som inte en destination. Tack för att ni finns. Var glada, var fria, tro, var evigt ung. Du vet mitt namn, inte min berättelse.

Ni har hört vad jag har gjort, men inte vad jag har gått igenom. Kärlek är som glas, ser så vacker ut, men det är lätt att krossas.

Kärlek är sällsynt, livet är konstigt, ingenting varar och människor förändras. Varje dag är speciell, så gör det mesta av det, har du få ett liv som slutar med sjukdom i morgon så göra det bästa av varje dag. Livet är bara illa om du gör det dåligt. Om någon älskar dig, så gör de det oavsett hur hård situationen är. Kom ihåg att livet är fullt av upp och nedgångar.

Ge aldrig upp på något du inte kan gå en dag utan att tänka på. Jag vill vara den där tjejen som gör dåliga dagar bättre och en som får dig att säga att mitt liv har förändrats sedan jag träffade henne!

Kärlek handlar inte om hur mycket du säga – jag älskar dig – det handlar om hur mycket du kan bevisa att det är sant. Kärlek är som vinden, du kan känna den, men du kan inte se den. Jag väntar på att bli kär i någon som jag kan öppna mitt hjärta för. Kärlek är inte vem du kan spendera din framtid med, det handlar om vem du inte kan spendera ditt liv utan … Livet är ett spel för alla, men kärleken är priset. Bara jag kan döma mig.

Ibland gör kärlek ont. Då får man kämpa. Jag kan känna din smärta. Drömmar är min verklighet. Det gör ont men det är okej, jag är van vid det. Var inte snabb att döma mig,  du ser bara vad jag väljer att visa dig … du vet inte sanningen. Jag vill bara ha roligt och vara lycklig utan att bli dömd.

Detta är mitt liv, inte ditt, oroa dig inte för vad jag gör. Människor kommer att hata dig, döma dig, bryta ner dig, men hur stark du står, det är vad som gör dig … dig!
Det finns ingen anledning att gråta eftersom jag vet att du kommer att vara vid min sida. ”

Tyckte du att hennes brev var fint? Dela gärna med dig av vad du tyckte i kommentarerna nedanför!

Se själv i videon här nedanför:
Dela gärna denna fina video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment