Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Viralt 

Läkare varnar folk för att ta Ibuprofen på grund av de potentiella hälsoriskerna!


Vi har blivit vana vid att ta Ibuprofen för varje liten värk eller smärta, och tänker inte mer på det. Så vad är problemet? Det visar sig att med användning av icke-steroida antiinflammatoriska medel på en regelbunden basis, i stället för när det är absolut nödvändigt, kan det utgöra en allvarlig hälsorisk med tiden.


Som du kommer att få se i videon nedan, har den senaste forskningen funnit att kronisk användning av Ibuprofen så småningom kommer att leda till att hjärtmuskeln försämras. Vid tiden du är 40 år eller äldre, kan en sådan regelbunden användning resultera i en hjärtattack som kan vara dödligt. Läkare varnar nu därför patienter att endast använda ibuprofen när det är absolut nödvändigt.

Se själv i videon här nedanför:

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment