Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Hundar 

Varje dag, så sitter denna hunden vid sin grind. Titta nu vem som fortsätter att bara gå förbi honom…


Denna reklamfilm berättar historien om hur en ung kvinna blir veterinär. Hon minns en tid då hon fruktade sin grannes hund, Olieng. Hon trodde först att hunden var ond, men han ville bara skydda sin ägare, en gammal kvinna utan någon familj.

En dag, så blir den gamla kvinnan sjuk och bärs iväg på bår. Varje dag så passera flickan den ledsna hunden som bara väntar på att hans ägare ska återvända. Olieng blir allt mer deprimerad och vill inte äta – detta fram tills att flickan bestämmer sig för att ge honom lite mat. Slutligen, så öppnar Olieng sitt hjärta för flickan och hon i sin tur öppnar sitt hjärta för Olieng. Hon adopterar honom, och de blir bästa vänner.
Det som händer därefter kommer få dig att sträcka dig efter näsduken, men det är väl värt den känslomässiga upplevelsen.


Njut av klippet och DELA det med dina vänner på Facebook.

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment