Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Den 16 år gamla idrottskvinnan dog av en hjärtattack efter alltför mycket av denna populära drycken!


När vi hör ordet ”hjärtattack ”, förknippar vi det ofta med äldre personer eller personer som är i dålig hälsa. Idén om att en ung och aktiv 16-årig skulle få hjärtstillestånd är nästan ofattbar, men det är precis vad som hände med Lanna Hamann.

På en resa till Mexiko med en väns familj , berättade Hamann för hennes väns far att hon började känna sig sjuk. Strax efter, drabbades hon av en hjärtattack och dödförklarades.

Många var chockade och förvirrade över den plötsliga döden, det förbryllade många att en så ung och aktiv tjej drabbats av en hjärtattack.

Det upptäcktes att Hamann hade konsumera energidrycker hela dagen när hon gick på stranden. Vänner sa att de inte mindes henne dricka vatten, och det antas att hjärtinfarkten var ett resultat av uttorkning och överdrivet intag av koffein.

En energidryck har samma mängd koffein som fyra koppar kaffe.

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment