Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Han går in på parkeringen och hittar sin bil som är inslagen, men det roliga har bara börjat…


Kimmel gjorde det som han tyckte var nödvändigt för att sätta stopp på en pågående skämt-fejd med sina grannar John Krasinski och Emily Blunt. Han inte bara fick det att snöa i Los Angeles, men slog även in hela deras hus från tak till gräsmatta med med folk som sjöng julsånger och en tomtenisse som han kastade in på skoj. Man skulle kunna tro att det vore omöjligt att toppa detta. Detta år så gav Krasinski och Blunt igen, och det visar sig att de är en typ av onda genier.

 

Men på sin show som han leder så avslöjade Kimmel att Blunt och Krasinski hade lyckats att övervinna honom, och att han hade videobevis. De slog inte bara in hans bil, men fyllde den med glittriga julgranskulor som han var tvungen att avlägsna innan han kunde köra. Det var ett bra spratt, men det var para första fasen av deras lömska Jul-schema.

När dessa personer skojar med varandra, så vinner alla.

Kolla det hela klippet här:

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment