Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

3 enkla sätt att bli av med ryggsmärtor och ischias utan piller eller kirurgi!


Smärta som involverar ischiasnerven, som börjar vid den nedre delen av ryggen och sträcker sig ner i benet, är ett tillstånd som kallas ischias. Men som ni kommer att se i den förklaring som Dr. Guevara i videon du är på väg att titta på nedan, är ischias inte en diagnos. Det är faktiskt ett symptom som orsakas av smärta i nedre ryggen, är det oftast orsakas av tre olika tillstånd: Diskbråck, spinal stenos eller piriformis syndrom.

Enligt ”Spine-Health” finns det också vissa livsstilsfaktorer som kan bidra till ischiassmärta, såsom: graviditet; muskelkramp i ryggen eller skinkorna, högklackade skor, inte träna regelbundet eller sover på en dålig madrass.

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment