Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Mammans GIGANTISKA mage är täckt av blåmärken! Se när hennes ultraljud avslöjar den fantastiska sanningen ..


Tidigt i sin första graviditet, fick Guillermina och hennes make Fernando veta att de hade inte en, inte två, inte tre … men fem barn på gång. Detta är exceptionellt allt i sig, eftersom mindre än 10 uppsättningar av femlingar föds varje år i USA.

Men Guillerminas läkare, Dr Tracy Manuck, kallade den nya mamma extraordinär. Trots att hon led av högt blodtryck och svår pre-eklampsi, klagade Guillermina inte en gång. Hon utvecklade blå och lila blåmärken på hennes babybula som ett resultat av att bära så många barn. Läkaren var också imponerad med Fernando, som gav sin hustru orubbliga stöd under hela graviditeten.

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment