Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Hon har haft migrän halva sitt liv! Då inser hon vad hon har ätit .. CHOCKERANDE!


Vi vet alla att det är viktigt att ta hand om vår hälsa och våra kroppar. Vi sätter ofta andra delar av våra liv före det, som våra barn eller våra karriärer, men våra kroppar försöker alltid att prata med oss, och vi bör inte bortse från dem.

Mamma till två, Andrea Henson, visste att något var fel med hennes kropp – hon hade känt det under de senaste 25 åren av sitt liv. Vid ett tillfälle var de så illa att hon var tvungen att gå till sjukhuset med misstänkt emboli.

Men det var tack vare ett enkelt test som hon upptäckte den skyldige till hennes 25 år långa kamp: hennes diet. Det visade sig att två livsmedel gav henne konstant huvudvärk!

Det här kan hända dig också!

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment