Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Här är ”Så funkar det!” Äggindustrin inte vill att du ska se …


Ägg från höns har länge varit en stor källa till protein för oss i vår kost på grund av hur mycket näring som finns i dem, liksom hur läckra de kan vara, men har du någonsin undrat hur så många av dem hamnar på hyllorna i din lokala livsmedelsbutik?

Djurens rättigheter har varit ett växande problem ända sedan vi lärde oss att de precis som oss kan känna smärta och ångest, men samtidigt måste vi producera tillräckligt med livsmedel för att föda en hel jäkla massa människor över hela världen. Kycklingar och deras ägg är en mycket stor del av många människors dieter dessa dagar och har fått många att börja undersöka hur djuren behandlas , och vad de har upptäckt har varit helt chockerande och beklämmande.

Det du ska få se här är verkligen chockerande!

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna hemska video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment