Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Hon blev avstängd från skolan för att hon hade rakat huvudet! Det mamman gör då är UNDERBART!


Kamryn Renfro är bara nio år gammal, men hon är mycket klok bortom hennes år. Flickan gjorde något som få människor, antingen barn eller vuxna, skulle våga göra. Hon rakade huvudet, för att stödja sin vän med cancer.

”Det kändes som rätt sak att göra”, säger Kamryn i en intervju med NY Daily News.

Hennes vän, Delany, är 11 år gammal och har diagnosen cancer  (neuroblastom), vilket innebär att hon måste ha kemoterapi. Processen har inneburit att hon har förlorat sitt hår två gånger, men när Kamryn också rakade sitt huvud, kändes det bättre.

Man skulle ha trott att de vuxna runt Kamryn skulle berömma hennes gärning, men i stället blev hon avstängd från skolan. Enligt skolans absurda klädkod får eleverna inte ha rakade huvuden, och Kamryn fick inte återvända till skolan tills hennes hår hade vuxit tillbaka.

Delany mor var så upprörd av detta att hon skrev ett gripande inlägg på Facebook!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment