Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Tigermamman föder sin unge – vänta tills skötarna upptäcker detta under hennes ben!


Att bevittna en djurfödsel är ett privilegium få av oss någonsin får uppleva, men att se en som fångats på film är fortfarande väldigt spännande.

Om du bor nära skogen är det säkert vanligt att du ser rådjur, hjort eller älg, och om du har tur får du en glimt av deras barn när de har kommit till världen. Väldigt få människor få dock uppleva en tigerfödsel, så vi är glada att skötarna på Australian Zoo tog fram kameran för detta ögonblick.

Tigermamman välkomnar sin son till världen, men de första två minuterna i livet andas han inte, vilket är oroväckande. Mamman slickar på honom så att han till slut börjar andas, och skötarna kunde inte ha varit lyckligare.

Ytterligare en överraskning väntar dock för personalen, eftersom ungens bror också är på väg ut. Se det fantastiska klippet här och dela det gärna med dina vänner om du uppskattar det!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment