Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Humor 

Pappan tar bilden med sin nyfödda son. Men hela nätet jublar åt mamman i bakgrunden.


Amanda och hennes fästman Ken hade sedan tidigare dottern Kaelyn. Men för en månad sedan utökades familjen med lilla Pierson. Och lilla Pierson har redan blivit kändis på nätet – tack vare selfien som pappa Ken tog tillsammans med henne. Den visar nämligen upp den ocensurerade sanningen bakom moderskap. ”Detta är moderskap; det är rått, fantastiskt, rörigt och hysteriskt roligt, allt hopblandat till ett”skriver mamma Amanda till bilden som fått tummen upp av miljoner människor.

”Moderskap ocensurerat.
Jag delar den här bilden för att den är äkta. Detta är moderskap; det är rått, fantastiskt, rörigt och hysteriskt roligt, allt hopblandat till ett. Att föda ett barn är en vacker upplevelse och verkligheten postpartum talas inte om tillräckligt mycket. Och fotograferas definitivt inte tillräckligt mycket.

Detta kommer förmodligen få vissa att känna sig obekväma, men varför? Jag förstår helt ärligt inte! Det är förmodligen för att man inte pratar om denna del. Vi borde alla försöka utbilda, tillåta och omfamna alla aspekter av barnafödsel, dessa ögonblick inkluderat. Och göra det med glimten i ögat. Inget säger välkommen till moderskapet som en bedårande bebis och en gigantiskt mamma-blöja.

Uppdatering. Jag la upp den här bilden. Inte min man.”

13592282_10101599736906616_4481504955773398241_n

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment