Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Lider du av spruckna och torra fötter? Så HÄR blir du av med problemet för gott!


Torra, grova eller spruckna hälar, är ett vanligt problem de flesta människor har i ett eller annat tillfälle. Nu när sommaren här, blir vi mer medvetna om det som våra fötter utsätts för i sandaler och flip flops. Anledningen till att fötterna lider av intensiv torrhet är att det inte finns några oljekörtlar i dem, vilket gör svettkörtlarna till deras enda källa till fukt, eftersom de bär tyngden av hela kroppen varje dag.

Svettkörtlarna ensamma är oftast inte tillräckligt för att hålla fötterna bekvämt återfuktade, därför är det nödvändigt att undvika saker som orsakar överdriven torrhet. Att hitta huskurer som kommer att ersätta fukt, som behövs för att undvika obehagliga spruckna hälar, ges i videon du är på väg att titta på nedan.

I videoklippet du ska få se nu så får du en del riktigt smarta tips på hur du kan få dina fötter att må bra!

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment