Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Mamma åker till sjukhuset med ryggsmärtor! Sedan hör läkaren otänkbara ljud i magen …


Trish Staine tränade för att springa en halvmara, så när ryggen började göra ont, tänkte hon att det hade med all träning att göra. Dagen efter började hon känna svår ryggsmärta som blev så olidlig att hon fick ringa efter ambulans. Väl på sjukhuset upptäckte läkarna det otänkbara …

De hörde fostrets hjärtslag när de undersökte henne!

Trish födde en flicka. Hon hade ingen aning om att hon var gravid. Mamman upplevde ingen viktökning. Trish hade hört talas om kvinnor som inte visste att de var gravida. Hon trodde inte det var möjligt tills det hände henne.

 

”Min dotter är verkligen glad, äntligen har hon en lillasyster”, säger Trish. ”Hon är den enda tjejen. Nu har vi två flickor och flera stycken pojkar. ”

Se själv i videon här nedanför:

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment