Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

WOW 

Hans makalösa show får hela arenan att koka.


Jag har sett många klipp från den engelska versionen av ”Talang” och allra oftast brukar det vara människor som kliver upp på scenen och uppträder med sina musikaliska talanger. Men i det här klippet händer faktiskt något helt annat.

Den unge mannen som heter Ben Blaque har nämligen en lite annan talang än många av de andra medverkande. Och det han gör får juryn att gå fullständigt bananas.

”Grejen med min akt är att allting är 100 procent äkta. Med det sagt finns det en fara, för ifall någon skulle bli träffad av en pil skulle de verkligen ha en dålig dag”, säger Ben själv om sitt uppträdande.

Så vad är det då han gör på scenen som får juryn att bli helt tagen av hans uppträdande? Ta en titt själv i spelare här under – jag tror inte att du kommer att bli besviken. Den här killen har sannerligen talang!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment