Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

WOW 

Frukt och örtvatten för att hjälpa till med detox och bantning? Ja det här är verkligen SMART!


Så du kan ha sett artiklar om citronvatten eller med andra frukter tidigare.  Det visar sig att det finns vissa verkligen positiva hälsoeffekter som du kan få från att helt enkelt lägga lite frukt i ditt vatten!

Du får extra näring, samt antioxidanter som hjälper dig bli av med gifter. Det är också bra efter träningen för återhämtningen. Efter ett träningspass kan du återhämta dig snabbare, eller bara för att ge dig själv en energikick när du känner dig trött.

Detta kan bara vara ett bättre alternativ i stället för sockerspetsade sportdrycker eller energidrycker . Det har låg kalorihalt och super packade med näringsämnen och antioxidanter , samtidigt som alla ingredienser är naturliga !

detox

Här är fördelarna med fruktvatten:

– Förbättrar humöret
– Du blir inte uttorkad
– Ökar ämnesomsättningen
– Hjälper dig att behålla en hälsosam vikt .
– Ger kroppen mer energi genom vitaminerna i frukt.
– Lindrar magproblem (citrus och myntavatten särskilt).
– Tar bort sötsuget
– Ger en mättnadskänsla
– Organem hålls friska medan du svettas.
– Minskar muskeltrötthet medan du tränar.
– Hjälper dig att återhämta sig snabbare efter träningen.
– Ger dig energi under dagen.

Här under får du några exempel på goda fruktvatten som är populära:

1. Gurka och citrusvatten

Fördelarna med denna dryck är följande:

Ger energi, öka ämnesomsättningen och håller magen lugn. Du packar denna dryck med lime, gurka, grapefrukt och färsk mynta.
Denna fräscha fruktdryck kommer att vitalisera dig, öka din ämnesomsättning och även hålla magen lugn, samtidigt som du inte blir uttorkad.

2. Apple och kanelvatten

Fördelarna med denna är följande:

Ökar ämnesomsättningen eftersom äpplen är rika på C-vitamin och B och har näringsämnen och antioxidanter som faktiskt kan minska risken för att utveckla cancer, få högt blodtryck, diabetes och hjärtsjukdomar! Kanel är känd för att sänka kolesterol och bekämpa diabetes. Så kombinationen av dessa två är definitivt bra!

3. Jordgubb, citrus och kanelvatten

Detta kan faktiskt bromsa ditt sug efter sötsaker. Citroner hjälper matsmältningen medan kanel kan hjälpa blodsockernivån . Jordgubbar kan ge en len hy eftersom de innehåller biotin och antioxidanter.

4. Blåbär och apelsinvatten

Packade med antioxidanter och fibrer, kan blåbär bidra till att minska urinvägsinfektion, medan apelsiner innehåller mycket C-vitamin.

5. Mango  och ingefärsvatten

Denna dryck är förmodligen inte lika populär som de andra. Men både mango och ingefära ökar ämnesomsättningen. Ingefära har många hälsoförmåner! Mango främjar matsmältningen. De ökar också sexlusten! Mycket intressant att prova!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment