Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Humor 

Polisen stannade en kvinna som körde för fort! Hennes förklaring? Jag gapskrattar!


En dam körde för fort på vägen bakom en vägkrök fick hon syn på en polis med radarn i högsta hugg. Polisen vinkade in henne, gick fram till bilen och frågade hånflinande:

– Varför så bråttom ?

– Jag är sen till jobbet. Svarade kvinnan.

– Visst, sa polisen. Vad jobbar du med?

– Jag är ändtarmsutvidgare. Svarade kvinnan.

– En vad? Ändtarmsutvidgare? Och precis vad gör en en sån?

– Jo, jag börjar med att sätta in ett finger, sedan arbeta mig upp till två fingrar, sedan tre, sedan fyra, tills hela handen är i. Jag arbetar från sida till sida tills jag kan få i båda händerna , och sedan sakta men säkert tänja ut den, tills den är ca 180 cm bred.

– Och vad sjutton gör man med ett 180 cm rövhål? Sa polisen.

– Ger honom en radar och sätter honom bakom nästa vägkrök.

Fick det här dig att skratta? DELA i så fall med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment