Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Ta det HÄR vitaminet och få en underbar sommar UTAN några myggbett!


Även om myggmedel kan tyckas självklart för att skydda dig mot kliande bett denna sommar, så finns det vissa sprayer på marknaden som innehåller giftiga kemikalier som har farliga biverkningar om de absorberas av huden eller förtärs av misstag.

Lyckligtvis finns det flera mer naturliga metoder för att hålla dig säker från dessa irriterande djur.
Om du är en av dessa människor som blir biten av mygg hela tiden så är vitamin B1 det rätta för dig.

Vitamin B1 även kallad tiamin, är viktigt för kroppen för att öka immunitet och bekämpa stress. Det brukar finnas i livsmedel som brunt ris, ägg, havregryn, lever, jäst, sparris, och grönkål.

Det finns ingen anledning att oroa sig ta för mycket av det eftersom eventuellt överskott blir eliminerat genom urinering, precis som med alla andra vattenlösliga vitamin.

På tal om sin relation med myggor, är det viktigt att nämna att det förändrar din lukt och gör den oattraktiv för myggor. I själva verket gör det din lukt till ”jäst” för dem, vilket är något som håller dem i schack. Men det ändrar inte det sätt du luktar för människor. Det låter fantastiskt, eller hur?

Även om forskningen på detta ämne inte leder till en säker slutsats, är det definitivt värt att försöka, eftersom det är helt naturligt och inte har biverkningar. I själva verket har många människor försökt det och svär vid dess effektivitet.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment