Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Hon gnuggar DETTA under ögonen för att bli av med mörka ringar och svullnader. Så enkelt och effektivt!


Glöm dyra krämer och andra knep med potentiellt farliga ingredienser.

Här kommer du att se hur man på ett effektivt sätt blir av med mörka ringar och påsar under ögonen med hjälp av något du säkert har i köksskåpet . Nämligen bakpulver. Du behöver bara blanda det med några droppar vatten, blanda det ordentligt, och därefter applicera blandningen under ögonen med baksidan av en tesked. Detta fungerar mycket effektivt, och tar bara cirka 15 minuter.
Kom ihåg att ”baking soda” är natrium/bikarbonat och inte bakpulver, som många ofta förväxlar.

 

Kolla in denna video:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment