Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

3-åriga tvillingar dör i varm bil – och ingen hade lämnat dem där! Nu varnas föräldrar!


Det var en kort tupplur på soffan för en mamma från Louisiana i USA som skapade en chans för hennes treåriga tvillingar att smyga ut ur huset och klättra in i familjens bil på uppfarten. Deras föräldrars bil var olåst och stod parkerad i solen.

När mamman vaknade såg hon att dörren var öppen och började desperat att leta efter sina barn, tillsammans med en granne som hjälpte till.

 

a1

De fann så småningom tvillingarna inuti bilen.
Mamma berättade för lokala nyheter: ”Det såg ut som om de låg och sov i bilen”

De fördes till sjukhus, där de tyvärr dödförklarades.

Hon uppmanar nu föräldrar att vara säkra på att låsa sina fordon när de står parkerade på uppfarten.

En annan mamma berättar den här historien:

Även om mamman trodde att hennes barn var inne och spelade dataspel, tittade hon till honom efter 20-30 minuter. Då fann de honom i bilen. Här är vad hon hade att säga om händelsen:

”Cason hade spelat Minecraft i hans bröders rum, som han kan göra för evigt och du hör aldrig från honom. Christian hade hög musik på medan vi städade köket tillsammans. Efter ca 20-30 minuter av städning gick jag upp till Cason för att vara säker på att han fortfarande var okej, men han var inte där. Jag sprang genom huset och letade efter honom. Jag sprang ut och där var han, i bilen, bankandes på rutan och ropade medans svetten rann om honom. Jag tog honom och han började genast att somna. Vi ringde ambulans, de kom och hjälpte mig .

a2

Anledningen till att jag säger detta är så att alla föräldrar att håller sina fordon låsta.

Vänligen dela och sprid kunskap om att hålla fordon låsta så att barn inte kan hoppa in i dem!

Lås alltid dina bildörrar. Detta handlar om barnsäkerhet och du kan bokstavligen rädda ett barns liv genom att hålla fordon låsta. Det kan vara ditt eget barn eller ett annat barn i grannskapet .

Dela detta viktiga budskap för att få alla föräldrar att höra om det här.

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment