Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Hon blev mobbad för sin stora mage hela sitt liv. Då hon tar ett drastiskt beslut som chockar mobbarna!


Tracy Ryan, 32, blev mobbad och hånad för sin vikt hela livet. Det började i tidig ålder, när klasskamrater kallade henne för nedsättande saker och fryste ute henne. Hon kunde gå korridorerna på skolan och se alla vända ryggen åt henne och börja viska saker till varandra.

 

Läkare, dietexperter och sjuksköterskor försökte hjälpa henne att förstå den potentiellt dödliga fetman, men Tracy lärde sig att begrava sin rädsla och fortsätta att leva i förnekelse. Äta blev hennes tröst. Hon försökte övertyga sig själv att tro att hon var glad, trots att hon var mycket överviktig . Men i grund och botten var det inte så.

Du kommer snart att träffa en otrolig kvinna som har inspirerat tusentals genom att få igenom till synes oöverstigliga odds för att nå sina mål – och därmed rädda sitt eget liv.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment